Cum sa impresionezi la orice petrecere?

Din momentul in care ai fost invitata la o petrece vei incepe sa te gandesti ce vei purta, cum vei impresiona si cum vei iesi in evidenta mai usor. Telul tau este sa arati bine, sa fii tu si sa te simti bine pe tot parcursul evenimentului la care iei parte. A impresiona la un eveniment nu e asa de simplu, mai ales daca sunt multe femei care vin si fiecare va incerca sa faca fix acelasi lucru, sa arate impecabil si sa iasa in evidenta. Cum sa impresionezi la orice petrecere fara efort? E o intrebare al carui raspuns este mai simplu decat ti-ai fi inchipuit. Impresionezi prin tinuta. Tinuta inseamna articole vestimentare si incaltaminte.

Alegi o rochie sau o fusta care iti sta foarte bine, intr-o culoare care te va ajuta sa iesi in evidenta si care e la moda. Alegi o haina de blana sau un palton care va acoperi perfect rochia sau fusta, costumul tau si iti va oferi confortul dorit intr-o zi friguroasa. Incaltamintea e si ea importanta. Un toc mai inalt, un pantof sau o cizma din piele naturala si cu diverse insertii, toate te vor ajuta sa arati impecabil in zona picioarelor. Nu uita de dresuri, de ingrijirea picioarelor, de tipul de incaltaminte pe care il porti si de eleganta obligatorie pe care trebuie sa o transmita. E important sa ai si accesorii cat mai multe si cat mai bine armonizate cu restul tinutei ca sa arati bine la evenimentul la care participi. Cercei supradimensionati, bratari, inele, lanturi finute din aur, argint, cu pietre pretioase sau chiar cu diamante, iata ce poti purta pentru a fi in centrul atentiei la evenimentul unde vei merge. Vei putea purta si ceasuri dama cu un cadran special, din materiale de foarte buna calitate, ceasuri aurite sau cu pietre pretioase, cu functii speciale si o curea din piele naturala pentru o prindere cat mai sigura.

Langa aceste ceasuri dama pot sta bratari de diverse marimi, nu foarte mari ca sa nu acopere total ceasul si sa atraga atentia mult prea mult. Coafura este la fel de importanta, trebuie sa ti-o alegi cu atentie, sa te reprezinte, nu vei opta pentru culori prea deschise si nici pentru tunsori extravagante. Aici simplitatea e mai buna decat orice, clasicul va fi mereu apreciat. Nu uita si de parfum. Parfumul trebuie sa reflecte si el personalitatea ta, sa fie cat mai discret, sa nu aiba un miros prea puternic si sa fie usor de „asortat” cu restul tinutei. Parfumurile potrivite pentru evenimentele importante au mirosuri care atrag imediat atentia si care sunt usor de suportat, care nu sunt foarte pregnante.