Re-relatiile

Se zice ca ciorba reincalzita nu mai este la fel de gustoasa. Oare? Oare nu poti sa reiei nicio relatie si sa fie aceeasi pasiune, sau chiar mai multa? Personal, nu cunosc doua persoane care, in urma unei relatii care s-a sfarsit: bine, rau, pur si simplu, sa fi reluat lucrurile si sa fi mers. Intre timp intervin alte persoane, frustarile ca te-ai daruit altuia/alteia. Cum poti sa mai saruti buzele pe care le sarutai odata, gandindu-te ca n-au fost numai ale tale, ca s-au iubit cu alte buze, ca au simtit apropiera altui chip.

Totusi, daca reusesti sa treci peste acest impediment, cum treci peste frica ce nu-ti da pace, ca nu va merge nici acum. Atunci, ai avut un motiv temeinic sa inchie, acum ce te asigura ca o reeditare nu te-ar aduce acolo, direct la momentul nemultumirii?

Cred ca singul mod in care poti relua o asemenea situatie amoroasa, este sa incepi de la 0. De la momentul “Buna, eu sunt..”. Sa lasi totul in urma si sa te gandesti ca doar ce v-ati cunoscut azi.

Se mai poate intampla sa ramai intr-un fel de zona de prietenie cu ex-ul, si atunci poate sentimentele pe care crezi ca le ai, ar putea fi doar sentimente de profunda atasare.

Probabil ca cea mai sanatoasa cale ar fi sa gasesti pe cineva nou, dar sunt momente in care nu creierul ne dicteaza. Atunci, trebuie sa faci ca fostul sa fie nou, sa il iubesti ca prima oara si sa nu te gandesti la timpul ce a trecut peste voi.