Cu oja semipermanenta scapi de chinul refacerii manichiurei la doua - trei zile

La intalnire, pe strada, in parc sau cand esti cu fetele in pub, mainile tale sunt mereu in centrul atentiei. Femeile stiu prea bine cat de important e aspectul unghiilor pentru feminitatea si eleganta tinutei feminine. De foarte multe ori, apar probleme de genul unei oje neuniforme, gresit aplicata sau ciobita, care pot afecta destul de grav imaginea de ansamblu pe care prietenele sau mai rau barbatii si-o pot face despre noi.

Ca sa nu mai treci prin nebunia refacutului manichiurei dupa doua sau trei zile o alternativa viabila este oja semipermanenta. Castigand popularitate in randul doamnelor si domnisoarelor dupa 2011, acest tip de oja inlocuieste cu succes unghiile cu gel, fiind mai sanataoasa, mai usor de procurat si mai ieftina. La capitolul alcatuire, oja semipermanenta nu difera cu mult de cea obisnuita, atat ca are textura mai pretentioasa, mai solida si straluceste mai frumos. La aplicare, lucrurile se schimba, pentru ca, fata de oja normala, oja semipermanenta necesita si tratare cu raze UV. Inconvenientul principal este ca va trebui sa te deplasezi la un salon specializat sau sa iti faci manichiura semipermanenta acasa, dar doar daca iti cumperi o lampa cu raze UV.

Pentru tine, gelurideunghii.ro, un magazin online cu oje, geluri si accesorii pentru manichiura perfecta, s-a pregatit cu o oferta interesanta de oje semipermanente, din gel pur 100%, unele dintre ele putandu-se aplica si peste gelurile de constructie. De exemplu, iti poti cumpara la un pret foarte bun oja semipermanenta Gelaze de la China Glaze cu o paleta de culori impresionanta, moderna si uimitoare. Formula 100% gel include si stratul de baza, manichiura obtinuta fiind una rezistenta si de durata. Pe de alta parte, de la IBD poti lua oja semipermanenta rezistenta la ciobire sau exfoliere, se intareste rapid si se comporta ca un gel clasic.

Luciul obtinut e uimitor iar indepartarea ei se face in mai putin de 10 minute. Si IBD si China Glaze sunt reprezentate in magazinul online de produse pentru manichiura de pregatire si finisare, culori si colectii si chituri. Comenzile pot fi facute prin telefon sau prin completarea formularului online de comanda, fiecare dintre ele fiind confirmata. Livrarea se face in maxim 24 de ore de la preluarea si confirmarea comenzii si presupune plata a 20 de lei, taxa curierat rapid.