Camerele HD TVI, pentru o supraveghere video HD de top

Pana nu demult, sistemul de supraveghere video HD-SDI era o noutate pentru supravegherea analog HD, care avea un randament foarte bun si asigura o securitate sporita obiectivelor tinute sub supraveghere. Cu timpul, au aparut si HD CVI si HD TVI, cea din urma reprezentand o revolutie la acel moment.

HD TVI are la baza cea mai moderna tehnologie care foloseste cablul coaxial pentru a transmite datele la rezolutii foarte mari de pana la 1080P si semnal audio si PTZ tot pe acelasi tip de cablu. Upgradarea camerelor de supraveghere si a sistemelor de supraveghere analog se face in special pentru a avea o rezolutie superioara, si presupune de obicei inlocuirea DVR si camere.

Avatajele HD TVI tin de banii economisiti, instalarea usoara si utilizarea unui sistem de supraveghere puternic si cu rezolutii foarte bune. Compatibilitatea si distanta de transmisie sunt foarte bune, semnalul analogic e convertit in cele digital prin intermediul HD-TVI, distanta de transmisie fiind mai mare. Spatiul de stocare video este redus, se pot transmite informatiile la 300-500 de metri prin cablu coaxial, fara ca imaginile sa sufer edin punctul de vedere al calitatii. Rezolutiile suportate sunt de 720p si 1080p, calitatea filmarii este superioara sistemelor precedente, nu se pierde din calitate si nici nu exista delay, iar costurile instalarii sunt mai mici.

Pentru o securitatea sporita se pot monta in paralel si sisteme de alarma conectate printr-un cablu alarma 6x0.29 de la castel.ro, ecranat si cu protectie sporita pentru a rezista la orice fel de conditii atmosferice. Imediat ce camerele cu senzor vor descoperi un hot care incearca sa intre in casa, vor da imediat comanda alarmelor interioare si exterioare si astfel locuinta dvs. nu va mai fi atacata si pradata. Ambele sisteme trebuie sa nu fie la vedere, sa fie ascunse bine si sa acopere o zona cat mai mare din fata casei si din interior, sa se acopere unele pe altele.