Schimba aspectul baii tale cu mobilier baie elegant de la daletbaie

Un spatiu foarte intim si destul de greu de amenajat, baia reprezinta o adevarata provocare pentru orice decorator de interioare. De ce? Pentru ca spatiul avut la dispozitie este destul de redus, pentru ca nu poti pune prea multe piese de Mobilier baie si pentru ca baia trebuie sa fie in general destul de aerisita si de primitoare. Decoratiunile interioare pentru baie includ in general Mobilierul de baie din materiale rezistente la umiditate mare, cu finisare elegante si cu un design cat mai apropiat de cel al intregii camere.

Mobilierul pentru baie trebuie ales in asa fel incat sa fie cat mai usor de utilizat, sa fie functional, sa poata fi intretinut la fel de usor si sa fie cat mai rezistent in timp. Daletbaie, magazin online cu produse pentru amenajare bai de cea mai buna calitate, va propune o colectie selecta de modele de mobilier baie cu aspect clasic sau modern, in diferite nuante, cu un design elegant si foarte simplu de montat atat in bai spatioase cat si mai putin spatioase. Daca nu gasiti in oferta curenta tipul de mobilier dorit Daletbaie va permite sa creati propriul mobilier, sa inlocuiti anumite piese din cele prezentate in set cu altele mai frumoase. Toate modelele propuse se adapteaza perfect propriei bai, sunt realizate din pal melaminat, mdf simplu sau vopsit mat, pal, mobilierul e practic si functional, in pagina fiecarei oferte exista schite detaliate ale pieselor, cu dimensiuni si o idee de incadrare.

Dulapuri, masti simple sau cu sertare, oglinzi si suporturi, orice aveti nevoie pentru decoratiuni interioare bai gasiti la daletbaie, alaturi de idei de amenajari bai si consultanta de specialitate pentru alegerea mobilierului dorit. Indiferent cat de mare sau de mica este baia, mobilierul de la daletbaie se va incadra perfect in decor, va fi compus din piese care se asambleaza in doar cateva minute, intregul mobilier avand o estetica deosebita, ideala pentru o baie eleganta si rafinata. Comenzile sunt preluate imediat, livrarea e rapida astfel incat baia dvs. sa arate impecabil in cel mai scurt timp.