Protejeaza continutul dubei cu ajutorul unor sisteme antifurt

De cand s-au inventat, masinile de toate marimile au fost utilizate de oameni pentru a transporta fie marfuri, fie pasageri, fie diverse tipuri de produse. Cu cat masina era mai mare, cu atat si cerintele celor care o operau cresteau. Astfel s-a ajuns la un design mult mai flexibil la masinile de transport, la aparitia dubelor de toate marimile pentru diverse activitati. Daca intr-o masina obisnuita nu puteti pune prea multe, intr-o duba puteti sa aveti o multime de unelte scumpe sau de produse, materiale, in functie de domeniul in care lucrati.

De multe ori duba poate ramane nesupravegheata, timp in care hotii pot actiona fara probleme si va pot lasa fara bunuri personale sau ale clientilor. Astfel de situatii pot fi evitate cu ajutorul unui simplu sistem performant antifurt dube pentru inchidere usi. Avantajele antifurtului tin in primul rand de numarul mare de modele existente pe piata pentru toate tipurile de masini mari, de marfa, tip duba, de calitatea materialelor din care sunt produse, dar si de siguranta sporita asupra continutului dubei dupa ce acestea sunt puse in functiune. Sistemele de acest fel au doua incuietori pentru usile spate si laterale, se potrivesc perfect pentru camioane si furgonete, dube de diverse marimi. Antifurtul nu are puncte ascutite sau de prindere, este din otel inoxidabil foarte rezistent, se monteaza rapid, rezista la coroziune, vine la set cu toate cele necesare montarii lui in cateva minute, placute de fixare, nituri sau suruburi, saibe si sabloane adezive pentru forarea gaurilor.

Etanseitatea sistemului antifurt dube este garantata de garnitura adeziva din cauciuc antizgariere, inchiderea e automata, prin culisare sau inchidere, dispozitivul de deblocare de urgenta din interior face imposibila actiunea hotilor de la exterior. Sistemul merge montat si pe autoutilitare cu o singura usa, inchiderea este perfecta, pot fi si trei incuietori pentru ambele tipuri de usi. Toate tipurile de antifurt au garantie, se livreaza rapid, sunt testate si au sisteme unice de inchidere brevetate, forme specifice pentru un control complet asupra produsului.