Automatizarea portii de la intrare este primul lucru pe care trebuie sa il faci dupa ce te-ai mutat la casa

Daca te-ai mutat la casa si iti doresti siguranta mai mare in momentul actionarii portii de la intrare si confort sporit in orice anotimp de cate ori pleci sau vii acasa automatizarea ei este o solutie de luat in seama. Automatizarea portii presupune montarea unor sisteme speciale formate din mai multe elemente, direct pe poarta, pentru a se putea deplasa la o apasare de buton. 

Sistemele de automatizare moderne, vandute si de Nice Romania, au telecomenzi special gandite pentru actionare cat mai simpla si rapida, portile automate pot avea si senzori care pot preintampina orice accident nedorit in timpul actionarii. Sistemele de siguranta ale portilor automate vor fi mereu in functiune pentru a se evita lovirea unor animale sau copii in momentul inchiderii lor. Dupa ce s-au montat sistemele de automatizare, pe care le puteti gasi la preturi bune si pe site-ul Nice Romania, nu iti ramane decat sa actionezi poarta fara sa te dai jos din masina, indiferent de vremea de afara. In acest fel economisesti timp, eviti sa iesi in ploaie sau viscol, poarta se inchide perfect de fiecare data, cu o viteza bine gandita pentru a putea iesi cu masina in timp util. 

La Nice Romania poti gasi oricand tot ce ai nevoie pentru automatizarea portilor batante, culisante, portilor de la garaj, telecomenzi si accesorii, centrale de comanda automatizari si piese de schimb. Se asigura service si montaj, interventie in caz de defectiuni, consiliere gratuita pentru alegerea sistemelor pentru automatizare si remedierea rapida a oricaror probleme aparute la porti. Cu portile automate nu numai ca ai confort sporit, dar ai si siguranta mai mare, eviti foarte simplu sa fii „calcat” de hoti, pe fiecare poarta automatizata se pot monta si sisteme de alarma pentru a te alerta in cazul in care hotii dau tarcoale proprietatii tale. De asemenea portile automate de la Nice Romania sunt rezistente si simplu de folosit, elementele sistemelor de automatizare au garantie, orice defectiune se repara in timp util pentru ca portile automate sa isi faca treaba cat mai bine.