Cum te vezi peste 10 ani?

Mereu am urat intrebarea asta. Nu stiu unde am sa fiu peste 30 de minute d-apoi peste 10 ani. In principiu azi ma vad cu acelasi sot si cu doi copii minunati. Dar in teorie orice se poate intampla. Poate o sa fiu o femeie divortata cu doi copii. Sau o sa fiu o femeie maritata din nou, cu inca un copil, si cu un sot bataus. Doamne fereste!
 
Ideea e ca, dupa parerea mea, toata lumea vrea sa se vada in zece ani, intr-o ipostaza fericita, doar ca nu ai cum sa prevezi viitorul. Stiu persoane care in zece ani, si-au aranjat viata foarte frumos: casa , masa copii, masini, excursii. Iar altele care abia isi duc viata, ca de obicei. Pentru mine e important sa fiu fericita in rest nu conteaza. Zece ani inseamna foarte mult. Acum 10 ani, abia intram la facultate si nu aveam nici un gand. Iar acuma, am de toate si ce nu vreau: casa, sot, copil, si o gramada de datorii.
 
E posibil ca in urmatorii zece ani, sa scapam de ratele astea interminabile, sau e posibil sa le lungim la nesfarsit. Dar din cate am vazut eu, intrebarea asta, de obicei are relevanta, doar in cadrul unui interviu. Nu stiu ce scop are intrebarea. Probabil angajatorii vor sa vada daca esti o persoana stabila. Ma gandesc. Zic si eu asa. Eu am avut de raspuns la intrebarea asta si am zis asa: Cu o cariera in plina ascensiune.