Alegerea invitaiilor pentru nunta

Cum poti sa ai o nunta unica in ziua de azi cand toata lumea vine cu idei care mai de care mai marete si mai scumpe? Majoritatea cred ca locatia si meniul sunt cele care fac din nunta o seara speciala, care sa straluceasca in ochii invitatilor, insa desi aceste aspecte sunt destul de importante si sunt poate definitorii, mai sunt si alte amanunte mult mai mici care pot sa faca evenimentul sa sclipeasca si mai bine.

De exemplu, la nunta - la masa poti sa pui pe plicul cu bani al fiecarui invitat un citat diferit despre iubire, cate un citat despre viata, un motto de fericire sau o maxima existentialista. Asa le vei da si subiect de discutie celor care nu se cunosc atat de bine, dar vei crea si o atmosfera simpatica. Pe invitatiile de nunta poti sa faci acelasi lucru care iti va permite sa inveti mai multe despre iubire sau despre ce vrei sa scrii, dar in acelasi timp iti va arata si cat de greu este sa fii creativ si vei aprecia mai mult ce primesti de la altii gata facut. Insa cum sa alegi invitatiile de nunta si ce citate sa asezi pe ele, ori pe plicuri cu bani, tot trebuie sa te invete cineva. Si cine altul daca nu internetul unde poti gasi cele mai bune idei.

Cat despre invitatii poti sa optezi pentru o invitatie concept natalie, accesand pagina natalieshop.ro. Iar daca ti-ai gasit modelul preferat atunci nu uita sa il personalizezi cu un citat despre iubire foarte apreciat de tine sau scris de un autor celebru sau citit de tine cu patima, cum ar putea fi de exemplu “In intelegerea destinului comun, in sentimentul statorniciei sta sfintenia, frumusetea casatoriei, ceea ce ne ajuta sa induram mai usor durerea, sa traim mai intens fericirea, si sa ducem la desavarsire natura umana." dupa cum spune Fanny Lewald.