Bilomag forte, ajuta la oxigenarea creierului

Creierul este cel mai solicitat in epoca moderna pe care o traim cu totii. Zeci de ore petrecute in fata calculatorului si mii de procese pe care trebuie sa le faca in cateva secunde. De multe ori clacam si nu mai putem, adormim inainte sa apucam sa mai ne gandim la ceva sau sa mai spunem ceva, adormim cu capul pe birou, in masina.

Problemele cu respiratia si cele cardiace pot duce o proasta gestiune a oxigenului la nivelul creierului, de unde si oxigenarea creierului intr-o maniera defectuoasa. Oxigenarea creierului este importanta pentru buna functionare a acestuia si a gandirii clare, focalizate pe taskurile care sunt de executat la locul de munca. Pentru ca aportul de oxigen la nivelul creierului nu e intotdeauna foarte bun, asa cum am vazut, corpul trebuie ajutat sa sustina efortul pe care-l depune creierul in fiecare minut al existentei noastre. Bilomag forte, medicament 100% naturist de la Cufarul Naturii, magazin online care se ocupa de comercializarea unei game largi de produse din ingrediente naturale, ajuta la oxigenarea creierului si mentinerea functiilor sale vitale in parametri normali.

Ginkgo biloba, care se gaseste in compozitia Bilomag forte de la Cufarul Naturii, poate supravietui pana la 1000 de ani, planta fiind folosita de chinezi pentru problemele circulatorii si cu memoria. Bilomag forte poate fi folosit si in toate bolile care au ca manifestare patologica scaderea fluxului de sange din creier, ajuta la impiedicarea formarii cheagurilor prin evitarea lipirii trombocitelor si prin dilatarea vaselor de sange. Efectul antiimbatranire se datoreaza proprietatilor antioxidante ale Ginkgo bilobei, sprijinind si oxigenarea creierului intr-o maniera normala. Radicalii liberi sunt si ei neutralizati iar daunele care ar putea fi produse de acestia sunt diminuate. Rolul antiinflamator si cel de prevenire si tratare a astmului bronsic se adauga efectului pozitiv asupra creierului in ceea ce priveste vigilenta mentala, memoria agera, recapatarii energiei pierdute si efectul pozitiv asupra oboselii determinate de efortul intelectual sustinut. Bilomag forte, prin continutul marit de Ginkgo biloba, mareste eficienta metabolismului, este un adjuvant in tratamentul colesterolului crescut, ajutand la relaxarea vaselor contractate si la tratarea infertilitatii masculine.

Lecitina, aflata si ea in compozitia medicamentului-minune, asigura un sistem nervos sanatos, o memorie perfecta si impiedica sau intarzie aparitia bolilor grave precum Alzheimer. Asemanatoare grasimilor din corp, lecitina ne ajuta sa memoram mai repede si invatam mai usor, sprijina sistemul enzimatic de la nivelul ficatului si are efect detoxifiant, acelerand metabolismul grasimilor depozitate in ficat. Colina, o componenta importanta a lecitinei, contribuie la sinteza acetilcolinei, un neurotransmitator esential in transmiterea emotiilor si starilor care determina comportamente in interiorul creierului. Efectul sau benefic este dublat de vitamina B6 si magneziu, si ele prezente in medicament, care mentin sanatatea psihica si nu permit instalarea epuizarii si oboselii.

Toate efectele amintite ale produsului natural Bilomag forte se observa doar dupa ce a fost luat timp indelungat, dar, cu toate acestea, doza zilnica de o capsula nu trebuie depasita sub nicio forma. Adultii care au probleme legate de coagularea sangvinica nu ar trebui sa ia medicamentul si ar trebui sa se consulte cu un medic. In cazul operatiilor, cu o zi jumatate inainte trebuie intrerupt tratamentul, apoi reluat exact asa cum spune chirurgul.