Iesi din tipare cu marturii magnetice pentru nunti si botez multifunctionale

La nunta sau la botez, marturiile sunt un must have pe care toti invitatii le vor aprecia si vor savura fiecare bombonica din acestea. Daca vreti sa iesiti in evidenta si sa aveti si marturii botez sau nunta cum nu s-a vazut niciodata pana la evenimentul dvs. aveti ocazia sa comandati marturii magnetice de la InvitatiiSuperbe, site specializat in comercializarea de invitatii de nunta si botez si marturii diferite, din materiale de tot felul, pentru cele mai nonconformiste familii.

Pentru nunta puteti sa luati rame fotomagnetice cinema, vintage, Paris sau postacard, in care poza mirilor va sta intr-un cadru deosebit, putand fi puse oriunde doresc invitatii. Astfel de marturii magnetice sunt foarte practice si foarte usor de utilizat si dupa pe post de suvenir. Pentru botez se pot comanda marturii magnetice cu Alba ca Zapada, simple, cu Mickey baby, cu Minnie, Mickey si Donald, de primavara, cu fluturasi, cu dalmaltieni. Foarte simpatice sunt si marturiile cu fotografie cu castele, cu masinute, cu Winnie sau tip rama. Avantajul invitatiilor magnetice este ca pot fi puse oriunde in casa unde exista o suprafata de metal, sunt rezistente, nu se deterioreaza, pot fi patrate foarte bine ani la randul si costa mult mai putin decat niste marturii mai sofisticate.

Marturiile magnetice vintage sunt potrivite pentru cei care au ca tema a nuntii evenimentele din anii 90 sau de dinainte de 1990, cele cu imagini din Paris in jurul pozei mirilor si cinema sunt foarte bune pentru nuntile moderne, in vreme ce marturiile pentru botez magnetice cu poze pot sa fie cel mai frumos cadou cu chipul micutului, numai bune de pus pe frigider sau in sufragerie, langa o masuta.

Preturile marturiilor magnetice sunt cele mai mici de pe piata, calitatea materialelor folosite este foarte buna, iar transportul este gratuit daca se fac comenzi peste 250 ron.