Ceasurile Casio G-Shock, mai solide si mai rezistente decat orice alt model

Pe masura ce tehnologia a evoluat ceasurile au inceput sa fie din ce in ce mai sofisticate si cu functii foarte complicate, designul s-a schimbat, calitatea materialelor folosite a devenit din ce in ce mai buna. Cei care au castigat de pe urma acestor schimbari au fost clientii, care au avut la dispozitie modele din ce in ce mai performante, mai eficiente, la preturi foarte bune si cu niste caracteristici premium pe care cu ceva timp in urma nici nu le vedeau incorporate in astfel de mecanisme.

Printre ceasurile care impresioneaza de fiecare data, indiferent de evenimentul la care sunt purtate se afla ceasurile facute de Casio, un producator care pune accent pe eleganta, rafinament si mecanisme foarte rezistente in timp. Un ceas casio care se vrea diferit de toate cele produse de aceeasi companie este un model de ceas g-shock, care se lauda cu o acuratete de +-15 secunde pe luna si baterie cu durata de viata de aproximativ sapte ani. Carcasele sunt din rasini naturale, de aceea rezista foarte bine la impacturi si vibratii, rezista si la apa pana la adancimi de 200 m, geamul este din sticla minerala, cadranul este luminat si se vede perfect in intuneric.

La cele 72 de grame ale sale acest ceas casio, ceas g-shock afiseaza fusul orar din alte zone ale globului, are cronometre care merg pana la 24 de ore, alarma cu cinci setari diferite, design atragator si o cromatica placuta, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Ceasurile din aceasta gama sunt potrivite pentru cei care merg pe munte sau alearga, fac sporturi care implica multa miscare. Pe langa functiile amintite, e bine de stiut ca anumite modele au si un sistem modern de sincronizare a orei cu cea de la ceasul universal, asa ca niciodata nu veti intarzia la vreo intalnire de business, au alimentare solara, radio controlat, barometru, termometru, busola sau altimetru. Combinatia dintre analog si digital in cazul afisajului si mecanismul pe baza de Quartz le asigura ceasurilor g-shock cele mai bune particularitati din gama lor, particularitati pentru care merita sa le achizitionati si dvs.