Imprima o nota de eleganta deosebita in locuinta ta cu balustrade inox de calitate

Nu intotdeauna ceva mai complex si mai complicat inseamna neaparat si ceva mai frumos. In designul interior, cu cat exista mai multe elemente care incarca spatiul si nu lasa loc accentelor, anumitor zone de respiro, cu atat ansamblul va arata mai urat. O solutie optima pentru a nu strica un aspect interior sau exterior placut este folosirea de balustrade inox, care au un rol dublu, acela estetic si de asigurare a zonei respective. Balustradele protejeaza, ii ajuta pe indivizi sa se sprijine atunci cand urca sau coboara pe o scara marginita de ele, avand avantajul ca pot fi integrate atat in arhitectura exterioara a unei case, cat si in cea interioara.

Daca discutam despre balustrade inox de exterior pentru terase sau balcoane, atunci balustradele de acest tip sunt indicate pentru ca sunt rezistente, nu le influenteaza factorii climatici si nu se uzeaza. In cazul balustradelor de interior pe care le intalnim in special in spatii publice sau in vile si case de vacanta, inoxul poate fi combinat cu lemn masiv, sticla sau fier forjat pentru a da un plus de eleganta zonelor in care sunt amplasate si a spori rezistenta lor. In plus, inoxul nu trebuie vopsit, nu isi schimba aspectul si e usor de asociat cu sticla sau cu lemnul, aratand bine in orice combinatie. Pentru si mai multa eleganta se poate combina cu sticla, care da impresia de spatiu optic vizual mai mare si nu se demodeaza. In plus, aceasta combinatie imbina stilul clasic cu cel modern fara a impune si cheltuieli in plus.

La casele de vacanta si la pensiuni se poate merge pe varianta balustrade inox si lemn, dand impresia de traditional, rustic.
Combinatia intre inox si lemn e de dorit in astfel de situatii pentru ca denota originalitate si eleganta, doua criterii importante atunci cand vine vorba de design interior.