Renunta la vopsea lavabila si alege un foto tapet personalizat pentru o locuinta de vis

Pentru cine s-a saturat de vopsea lavabila si toata mizeria pe care o implica, de mirosul neplacut si de orele trecute pana la zvantarea suportului exista o varianta mult mai simpla si cu efecte mult mai vizibile la capitolul design: tapetul personalizat cu fotografii. Un astfel de foto tapet se poate aplica atat pe pereti, cat si pe tavan sau pardoseala, mobilier, sunt disponibile foarte multe modele, pot fi alese dimensiunile in functie de camere sau de modelul dorit, se poate inlocui fotografia prestabilita cu o poza personala sau pot alese locuri care au o semnificatie aparte pentru dvs.

Unele companii ofera si posibilitatea realizarii unor simulari pentru a vedea exact cum arata un foto tapet pe perete, se poate schimba locul elementelor grafice, se pot modifica dimensiunile sau constrastul, precum si orice detalii pe care si le doreste clientul. Nu va exista nici mucegai sub ele, marea problema la tapetul normal, nu sunt realizate din hartie de proasta calitate, ci din vinil, in majoritate, nu sunt printuri autocolant de slaba calitate si sunt unice, realizate conform dorintelor si cerintelor fiecarui client. Imprimarea tapetului se face in conditii de maxima siguranta, cu cerneluri speciale, cu rezistenta mare la apa si la medii umede. Pentru ca peretele sa respire, fiecare tapet este perforat micronic astfel incat, dupa montare, circulatia aerului sa ramana aceeasi. Un foto tapet nu emana miros, este prietenos cu mediul inconjurator, poate fi aplica in orice camera si va rezista la variatii de temperatura.

Curatarea materialelelor si suprafetelor fototapetului se realizeaza cu un simplu burete imbibat in putin apa, fara solutii care pot ataca si sunt corozive. Toate modelele vandute de firmele producatoare sau importatoare de fototapet ofera si consultanta in alegerea unei anumite teme sau a unor modele mai complexe de tapet, fiecare tip de tapet are un design profesional, respectand in cele mai mici detalii imaginea pe care o reproduce.