Organizeaza-ti hainele cat mai eficient atunci cand pleci in vacanta

Bun. Te-ai decis ca este timpul sa mergi cu familia intr-o vacanta. Nu ati mai fost de o vreme. Ai o familie numeroasa, 2 copii si un caine jucaus pe care nu il poti lasa acasa. Primul lucru la care te gandesti sunt bagajele. Da, sunt o corvoada. Incepi sa te gandesti cum faci cu bagajele, cum faci sa incapa totul intr-o masina?

Copiii au nevoie de multe haine de schimb, se joaca, se murdaresc si trebuie schimbati. Nu poti pleca nepregatit. Da, iti poti reduce tie bagajul, insa asta poate ca nu te va ajuta cu mult. Esti mama si stii foarte bine ca ai nevoie mereu de un plan bine pus la punct. In acest caz planul poarta numele : saci vidat. Da, sunt extraordinari si te vor ajuta sa iti organizezi bagajele cand pleci in vacanta. O sa poti lua cu tine tot ce iti doresti, nu vei mai avea limitari. Nu te vei mai gandi de doua ori la “oare sa iau si asta cu mine?”, “ oare va incapea tot in portbagaj?”. Cu sacii de vidat scapi de probleme . Ii poti gasi in mai multe dimensiuni 50 x 60 cm, 60 x 80 cm, 70 x 100 cm si 80 x 110 cm. Cum altfel sa iti organizezi hainele intr-un mod mai eficient, daca nu asa? Scapi de grija spatiului, nu te mai gandesti ca ceva sa poate murdari sau uda in timpul calatoriei.

Deja ti se ia o mare povara de umeri. Daca vrei, poti chiar sa achizitionezi si saci parfumati. Singurul lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand pleci intr-o vacanta si folosesti sacii de vidat, este ca atunci cand ajungi la destinatie sa ai un aspirator pentru a putea reimpacheta totul cum a fost si pentru a putea scoate aerul din saci.