Pastreaza aerul din locuinta respirabil si curat cu un dezumidificator aer

Mai ales dupa aparitia unui copil in familie, mediul in care ne desfasuram activitatea in propria locuinta trebuie sa fie mereu pe primul plan. De multe ori, din cauza umiditatii excesive din apartamente si din pricina unei proaste ventilatii si aerisiri camerele noastre ajung sa fie adevarate focare de infectie pentru toti membrii familiei. Umezeala duce inevitabil la aparitia mucegaiului, igrasiei, mirosurilor neplacute. Din fericire, toate aceste inconveniente pot fi evitate foarte simple prin folosirea unuin dezumidificator aer.

Dezumidificatorul nu face altceva decat sa scada procentul de umezeala din camera si sa distruga astfel mediul de dezvoltare al bacteriilor si al sporilor de mucegai. Simplu de utilizat si foarte eficient, un dezumidificator aer va poate feri si de infectii respiratorii sau de aparitia unor mirosuri greu de suportat, asigurandu-va un mediu placut si sanatos pentru toti membrii familiei. Pe cele mai performante le gasiti la Roboutique, magazin online cu produse de ultima generatie pentru curatenie si nu numai.

Produsele vandute de Robotique din gama dezumidificatoare sunt silentioase, sunt construite din materiale rezistente si foarte usor de intretinut, sigure, au eficienta ridicata, performante notabile gratie functiilor speciale, precum distributia speciala a aerului prin functia Swing, programarea dezumidificarii camerelor cu ajutorul unui timer. Dezumidificatorul poate fi utilizat si la subsol sau la parte sau in locuintele care stau in zone cu umiditate excesiva.

Senzorul special poate seta umiditatea dorita in camere, aceasta fiind indicata pe ecranul cu LED, consumul de energie este foarte mic, multe modele au la baza principiul economic al condensarii, pentru economii in plus. Modul de noapte permite stingerea ledurilor pentru a nu se consuma energie electrica fara rost, in vreme ce modul auto permite reumplerea rezervorului de alimentare atunci cand acesta e gol. Toate produsele vandute de Robotique au garantie, sunt originale, rezistente, eficiente si au un randament foarte bun. Livrarea lor se face rapid, prin curierat rapid, aplicandu-se si anumite discounturi in functie de valoarea comenzilor sau de promotiile sezoniere.