Dorinta lui Daisy Alexander

In 1949 o poveste a da speranta milioanelor de oameni care au apucat sa o asculte. Jack Wurm, un barbat care lucra ca orice alt individ, din greu, traia cu chirie alaturi de sotia sa si era bucatar se plimba intr-o zi frumoasa pe plaja San Francisco cand a vazut o sticla aruncata de valuri pe mal. In sticla era si un bilet pe care se putea citi: Ca sa evit orice confuzie, imi las toata averea persoanei norocoase care duce sticla avocatului meu, Barry Cohen, jumatate jumatate. Daisy Alexander-20 iunie 1937”.

Wurm nu i-a dat prea mare important crezand ca e doar o gluma. Cateva luni mai tarziu, dupa ce s-a intos din Anglia, unde isi satisfacuse stagiul militar, la o petrecere de bun-venit, cineva a recunoscut numele de pe biletul din sticla. Daisy Alexander era fiica lui Isaac Singer de la Singer Sewing Machine. Acesta murise din cauza ranilor capatate in urma unui bombardament ce avusese loc in Londra. Lasase in urma o avere de 12 milioane de dolari insa nimeni nu putea sa ii gaseasca. Wurm si Cohen urmau sa primeasca 6 milioane de dolari fiecare. Povestea a devenit virala si toata lumea stia acum de avere si de ce se intamplase. Povestea reala era de fapt si mai bizara si mai greu de crezut. Singer chiar avea o fata pe nume Daisy, insa ea a murit in 1939.

Cohen chiar era avocatul sau si dorinta sa chiar se pierduse. La o analiza mai atenta avocatul a constatat ca documentul e unul fals. Suspectul principal era prietenul care ii spusese despre Daisy si avere. Pana la urma, toti banii erau lasati verisoarei si nepoatei lui Daisy. Wurm a murit in 1987, in saracie lucie.