Cateva motive sa-ti faci magazin online pentru afacerea ta

Comertul online e mai infloritor ca oricand astazi. Clientii cumpara, comanda rapid si sigur, nu se mai deplaseaza pana la magazin, preturile pot fi mai bune decat cele din offline, asa ca oricine are magazine online este castigator din start si poate face profit daca stie cum sa-si administreze corect afacerea.

Crearea unui magazin online este foarte simpla, investitia initiala este mica, amortizarea ei se face rapid, firme precum Concept24 va pot ajuta oricand sa va optimizati si sa construiti un website elegant si complet functional, user friendly, adaptat nisei careia va adresati. Avantajele oferite de magazine online tin in primul rand de costurile reduse, de inexistenta unei chirii de platit lunar, unui spatiu de administrat, angajatii pot sa primeasca salarii in functie de performantele reale si de vanzari.

Comunicarea vanzator-client e simpla, rapida, in timp real, bazele de date cu clienti sunt folosite pentru a trimite diverse mesaje, newslettere, promovarea ofertelor si afacerii e si mai simpla de cand exista retele de socializare. Promovarea e tintita, o realizati doar acolo unde e clientul potential, targetarea e mai simpla, puteti vedea exact cine si cat a cumparat din statisticile gratuite oferite de uneltele speciale Google, stiti exact cat de multi vizitatori aveti si va puteti contoriza rapid castigurile online fara a angaja pe nimeni, doar prin intermediul unor tool-uri online. Magazinele online sunt foarte bune si pentru ca au expunere nationala odata devenite active, oricine le poate gasi la o simpla cautare in Google intrucat sunt indexate automat, vanzarile cresc exponential in online, ofertele sunt afisate intr-o forma placuta si structurata.

In plus, afacerile cu magazine online nu va obliga sa aveti stocuri mari, puteti afisa doar poze cu produsele si la nevoie firmele producatoare livreaza exact cantitatea comandata. Preturile si disponibilitatea produselor sunt actualizate direct de pe serverele furnizorilor, astfel ca un client stie mereu daca produsul vizat e sau nu in oferta. Nu in ultimul rand, disponibilitatea 24/24 si rapiditatea plasarii unei comenzi, cu timpi de asteptare foarte mici pana la livrare prin curierat garanteaza o satisfactie maxima a cumparatorului.