Am facut curatenie in birouri cu „viteza luminii”

Acasa faci curatenie cam o data pe saptamana, insa la birou nu ajungi sa o faci nici macar o data pe luna. Desi este foarte importanta pentru sanatatea celor care lucreaza la birou si pentru modul in care arata cladirea in interior, curatenia e mai greu de dus la capat mai ales daca spatiile care trebuie igienizate si curatate sunt si foarte mari. Cu toate astea trebuie sa faci curatenie cat poti de des pentru ca astfel eviti mirosuri neplacute, praf acumulat in nestire si angajati care nu mai vin cu placere la locul de munca, nu se mai simt bine in biroul lor.

Asa mi-am zis si eu cand am constatat ca nu mai apucasem sa fac o curatenie generala „in detaliu” de vreo trei luni. Cum nu aveam timp si nici suficient de multi angajati ca sa termin rapid cu ea, am apelat la o firma de curatenie birouri bucuresti. Alegerea firmei nu am facut-o la intamplare, am discutat cu prietenii, am mai citit pe diverse forumuri despre cele mai bune firme de curatenie pentru sedii de firme. Intr-un final am batut palma cu Curat Art, una dintre cele mai bune si mai serioase firme de curatenie birouri Bucuresti. Pe langa faptul ca au avut tot ce le-a trebuit si s-au descurcat rapid in spatiul dat, cei de la Curat Art mi-au oferit pachete complete de servicii pe care le-am putut personaliza asa cum mi-am dorit. Am stabilit de comun acord ce servicii doresc sa includa pachetul, am adus echipa la fata locului, in birouri ca sa vada intreaga suprafata si gradul de murdarie, pretul pe care mi l-au spus s-a regasit si pe factura. Cei 10 ani de experienta s-au cunoscut, specialistii de la Curat Art au indepartat praful si panzele de paianjen, au aerisit toate birourile si au odorizat camerele, au curat pana si scrumierele si au inlocuit sacii menajeri.

Mobilierul a ramas stralucitor dupa plecarea lor, geamurile la fel, si pe interior, si pe exterior, covoarele au fost aspirate si spalate rapid prin metode moderne, suprafetele ceruite au fost lustruite. Intrucat mai aveam si suprafete mai delicate, am cerut si tratarea lor cu substante speciale, dar si slefuirea is recristalizarea, lustruirea marmurei si mozaicului. Nu au fost omise nici baile sau bucataria firmei, totul s-a facut rapid si fara prea mare deranj, intr-o singura zi s-a terminat toata curatenia, munca angajatilor nu a fost afectata.