Rochiile tricotate, intre eleganta si casual

Rochiile tricotate sunt, fara doar si poate, un must have al sezonului rece. Elegante si practice, rochiile tricotate raspund tuturor gusturilor si pot fi asortate cu usurinta. Putand fi purtate atat in tinutele lejere, casual, cat si in tinutele elegante, de ocazie, rochiile tricotate se numara printre preferatele doamnelor si domnisoarelor.

In anul 2014 nu cred ca exista vreo reprezentanta a sexului frumos care sa nu dispuna in garderoba sa de una sau mai multe rochii tricotate. Si acest lucru arata importanta care i se aloca acestei piese vestimentare, din ce in ce mai prezenta si pe podiumurile de prezentare.

Daca vrei sa-ti imbogatesti garderoba cu inca un model de rochie tricotata, noi iti spunem ce se poarta si pe ce sa mizezi ca sa fii in tendinte:

1. Rochiile tricotate fara maneci, lungi sau scurte, largi sau pe corp;

2. Rochiile tricotate mini, pe corp, cu maneci lungi;

3. Rochiile tricotate cu insertii din piele;

4. Rochiile tricotate negre, midi, ideale pentru un eveniment deosebit, datorita elegantei pe care o exprima.

Daca ai nevoie de idei ca sa porti cu stil rochiile tricotate pe care le detii in garderoba ta, iata cateva sugestii:

1. Poarta-le cu un cojocel pentru un look office si elegant; adauga o curea subtire in talie si accesorii feminime pentru o tinuta eleganta, desavarsita;

2. Poarta-le cu sosete ¾ si cu geanta imblanita, la care adaugi o pereche de botine stramte pe glezne, adoptand astfel o tinuta casual plina de sarm;

3. Poarta-le cu cizme peste genunchi, geaca de piele si un plic supradimensionat, obtinand astfel tinuta perfecta de iesit in oras cu prietenii sau chiar la o intalnire romantica.

Indiferent de felul in care optezi sa porti rochiile tricotate, trebuie sa stii ce anume te avantajeaza si sa alegi acele modele care iti pun in valoare corpul. Mai mult decat atat, in orice tinuta vestimentara pe care o alegi, trebuie sa te simti confortabil. Tinuta vestimentara potrivita este aceea care te multumeste pe deplin si iti da o stare generala perfecta.