La vivitrust gasiti masini de spalat si uscator pentru spalatorie rufe hotel la preturi fara concurenta

Spre deosebire de o gospodarie normala, intr-un hotel cantitatea de rufe care trebuie spalate zilnic este sensibil mai mare. Pe langa acest aspect, in hoteluri lenjeria trebuie sa fie mereu impecabila si igienizata la timp. Igienizarea lor si obtinerea unor lenjerii de pat sau prosoape impecabile este o regula pe care toate hotelurile o respecta investind in echipamente profesionale spalatorie rufe hotel. Echipamentele dintr-o spalatorie de hotel includ masini de spalat rufe, uscatoare de rufe sau diverse accesorii pe care personalul spalatoriilor le folosesc pentru a spala in timp util absolut tot ce e in camerele clientilor.

Printre cele mai comune echipamente spalatorie rufe hotel se numara masinile de spalat rufe supercentrifugate, cele cu bariera septica sau uscatoarele rotative. Masinile de spalat rufe supercentrifugate au structura din inox, pot spala pana la sapte sau opt kilograme de rufe pe tura, au microprocesoare puternice Easy Wave, cu 20 de programe pentru toate tipurile de tesaturi si fibre. Optional, aceste masini de spalat pot avea si microprocesoare care suporta pana la 99 de programe, pompe de drenaj, perisaltice, pentru dozarea precisa a detergentilor lichizi. Modelele cu bariera septica garanteaza o igienizare perfecta si distrugerea tuturor microbilor sau virusilor, functionarea lor este destul de silentioasa, nu consuma mult curent electric si nu necesita un input permanent din partea celui care le utilizeaza. Masinile de spalat sunt foarte eficiente, rezista la multe spalari consecutive, timpul de spalare este redus tocmai pentru a se putea igieniza corespunzator toata lenjeria din camere.

Uscatoarele rotative asigura uscarea rapida a rufelor spalate in masinile de spalat moderne, uscarea are loc fara deteriorarea fibrelor, fiecare uscator suportand cantitati mari de rufe pentru uscat. Pentru o oferta completa de masini de spalaat si uscatoare rotative pentru hoteluri puteti accesa vivitrust.ro, magazinul online cu cea mai variata gama de produse, la preturi mici si cu o eficienta sporita.