Vreti sa lucrati rapid si sigur pe santier?

Sunt indispensabile pe santierele mari de constructii si pot functiona ore bune fara sa aiba un randament scazut. Buldoexcavatoarele pot realiza orice fel de lucrari, sunt utilaje bune la toate, chiar daca nu pot sapa sau incarca volume foarte mari de material. La capitolul vanzari aceste buldoexcavatoare stau foarte bine, fiind pe primul loc in privinta numarului de utilaje vandute. De ce vand asa de bine? Explicatia e destul de simpla. Sunt din ce in ce mai rapide, sunt compacte, au putere mare de sapare, lucreaza la adancimi de sapare si inaltimi de incarcare mari. Buldoexcavatoarele au sisteme hidraulice performante, nu exista timpi morti, sisteme de cuple rapide, foarte usor de intretinut.

Motoarele de la buldoexcavatoare sunt puternice, asigura o deplasare rapida si o manevrabilitate eficienta, convertizorul de cuplu sau motorul hidraulic care pune rotile de deplasare in miscare fiind si el special construit pentru a raspunde cu promptitudine sarcinilor. Transmisia completa Autoshift si blocajul convertizorului de cuplu permit o rapiditate mai mare in deplasare si economie de combustibil pe termen lung. Sistemele de franare moderne reduc efortul de apasare a pedalei, cresc performantele franarii, evitand accidentele pe santierul de lucru. Geometria bratelor buldoexcavatoarelor este si ea remodelata, pentru a transmite un efort mic de la organul de lucru la structura masinilor. Pe de alta parte, divergenta bratelor sistemului de incarcare imbunatateste simtitor vizibilitatea operatorului la postul de lucru-capacitatile de ridicare cresc cu 15%. Pierderile de material la incarcare si descarcare sunt diminuate, randamentul de lucru este foarte bun, saparea este mai rapida gratie cupelor special construite ca sa reziste unei uzuri moderate pe termen lung.

Nici rezervoarele nu au fost uitate si au fost modificate in timp pentru a permite o eficientizare a lucrului cu buldoexcavatoarele. De exemplu, rezervorul principal pentru filtrare si racire lichid hidraulic are filtru de absorbtie de dimensiuni mai mari, sistemul de demontare fiind tip cartus, in vreme ce rezervorul de combustibil reduce condensarea, prevenind coroziunea.