Trezitul – o problema

Fiecare dintre noi am avut macar o dimineata in care sa nu avem energia necesara pentru a ne trezi, asa ca amanam alarma si ne punem sa dormim la loc. Se intampla deseori ca sa nu mai ai timp sa iei micul dejun din cauza faptului ca ai dormit catvea minute in plus.

Trezitul pare un chin mai ales in zilele friguroase de iarna, cand este atat de greu sa te dezlipesti de caldura si confortul paturii. Insa, treaba nu poate fi amanita, iar prezenta la serivicu este obligatorie! Cu ajutorul cercetatorilor britanici, care au descoperit cateva trucuri pentru aceasta problema, trezitul nu va mai fi un chin. In primul rand, acestia sfatuiesc mai ales persoanele care nu sunt foarte matinale sa adoarma inainte miezul noptii, iar efectele vor fi vizibile in doar cateva zile. Pentru a scapa de problemele de dimineata, este recomandat sa lasam lumina naturala sa patrunda in camera.

Intotdeauna trebuie sa includem in micul dejun alimente precum oua, cereale integrale si fructe. Foarte important este sa nu consumam multa cofeina intr-o singura zi. De asemenea, mersul pe jos iti va imbunatati starea de bine pe parcursul intregii zile!