Intrebare fara raspuns

Timpul trecea, dar dorinta a ramas aceeasi. Acum pot vorbi despre asta. Sunt pregatita. Ce e dragostea? Nimeni nu stie asta. Fiecare simtitm dragostea in felul nostru. De ce toata lumea vrea o definitie? Cuvantul asta nici nu ar trebui sa existe. El doar trebuie simtit fara a incerca sa stim cum sa-l definim prin cuvinte.
 
Cand esti indragostit lumea nu mai conteaza si incepi sa-i bati la usa acelui norisor roz pe care toti vrem sa ancoram. Mintea este singurul lucru care nu mai functioneaza cum trebuie, iar inima bate de doua ori mai tare. Uneori simti cum totul se invarte, iar in aceasta lume de miliarde de oameni, existati doar voi doi. Dragostea e cel mai pur sentiment care exista. Viata ta devine atat de diferita cand simti asta. Si nu poti spune ca esti fericita. Pentru ca nu esti. Esti mai mult decat atat. Reusesti sa depasesti orice bariera cu fruntea sus, simtitnd mereu acel sprijin pe care ti-l ofera EL .
 
De ce ne e rusine? Da, lumea se schimba, oamenii vorbesc, fiecare are principiile lui Dar tu, tu esti stapana vietii tale si tot tu ai obligatia de a o face cat mai frumoasa, umpland fiecare spatiu cu atat de multa iubire. Nu iti fie teama! Dragostea e ceva unic, nu toti au parte de asa ceva. Dar tu ai parte. Da, stiu ca simti asta, nu te ascunde. Acum e momentul sa iesi din acea vizuina si sa strigi tare. Nu, nu tare – foarte tare! Striga-ti sentimentele  si spune-I lui tot ceea ce simti. Si daca iti e teama ce? Teama ca te va respinge? Inseamna ca nu e ceea ce cauti. Teama ca te vei rusina ? Asta e dovada cea mai mare care iti dovedeste ca ceea ce simti e adevarat si profund.

Ajungi sa palavragesti prea mult despre dragoste si uneori nici nu stii ce este. Dragostea nu inseamna doar ceva fizic. Ea se petrece in interior. Atunci cand esti departe de EL, de fapt nu esti. Esti atat de aproape. Sunteti uniti. Sentimentul asta strabate in lung si in larg aceasta lume si va gaseste pe amandoi, va apropie, va uneste. Si de atunci voi sunteti singurii pioni ai acelei table de sah, ai dragostei.Voi aveti acea magie care va poate uni sau desparti. Nimeni nu mai intervine pe aceasta tabla de sah. E doar a voastra. Voi veti avea grija sa nu fie prafuita sa fie mereu proaspata si curatata de fiecare particular de praf ce o ingreuneaza. Atunci cand va veti gandi prima data sa facesti “sah mat” va fi atat de usor sa faceti asta, incat cand veti deschide ochii din nou va veti trezi singuri pe imensa table de sah.
 
Te sperie? Crezi ca e prea greu sa menti acest sentiment? Nu, nu este. Nu va fi niciodata. De ce? Pentru ca atunci cand iubesti cu adevarat, lucrurile grele devin pur si simplu niste placeri pe care iti doresti sa le invingi mereu, devenind din ce in ce mai sigura pe tine. Si nu ajung toate cuvintele sa pot exprima ce se simte cand esti indragostit.