5 dintre cele mai scumpe lucruri vandute in online

Anunturile online nu sunt surse de informare si achizitie doar pentru oameni cu venituri minime sau medii, ci si pentru cei mai bogati oameni ai lumii. Iar cand vine vorba de excentricitati, nimic nu le sta in cale acestor oameni. 5 dintre cele mai scumpe lucruri vandute prin intermediul acestor anunturi sunt prezentate in acest material.

168 de milioane de dolari au fost pusi la bataie pentru un yacht gigantic, denumit si „Giga-yacht”. Aceasta ambarcatiune de lux masoara 120 de metri in lungime, are peste 10 apartamente organizate pe niveluri, sala de cinema, salon de infrumusetare, spatiu pentru birouri si un heliport. Tranzactia aceasta de „milioane” s-a realizat in anul 2005, iar cumparatorul a fost miliardarul rus, Roman Abramovici.
 
Printre lucrurile scoase la vanzare pe internet se numara si un avion privat, numit „Gulfstream II”. Pretul final al acestui aparat de zbor a fost de 4,9 milioane de dolari, iar cumparatorul a fost o companie de zbor din Africa.
 
Nu este ciudat faptul ca oamenii ar vrea sa stea de vorba cu unul dintre cei mai influenti afaceristi din lume, adica Warren Buffett. Prin intermediul unui site de anunturi online am putut afla cat ar plati unii oameni pentru  acest lucru. Licitatia online care punea la bataie un pranz cu Warren Buffet s-a inchis la suma de 2,6 milioane de dolari. Cu aceasta ocazie, afaceristul a strans o suma fabuloasa pentru proiectul caritabil pe care il desfasoara, si anume organizarea de mese pentru cei flamanzi.

2,1 milioane de dolari s-au platit pentru o baza de rachete scoasa din uz, licitata printr-un anunt online. Baza a fost achizitionata pentru terenul unde era construita, deoarece ulterior, acolo s-a inaltat o casa de lux, cu pista privata pentru avioane si jacuzzi.

Miliardarii in dolari nu au nici o restrictie in ceea ce privesc cumparaturile, offline, dar nici online. Un oras din California a fost cumparat prin intermediul unui site de anunturi online cu aproape 2 milioane de dolari. Acest oras avea 8 case, un oficiu postal si o cafenea. Este interesant de mentionat ca oraselul era la a treia cumparare.