Aspectul locuintei e o prioritate pentru orice proprietar

Specialistii in tencuiala va pot prezenta cele mai bune produse de care sa va folositi. Daca ati apelat la ei, inseamna ca ati ajuns exact unde trebuie. Cu o experienta vasta in decoratii interioare si exterioare, multi sunt cunoscuti pentru proiectele lor pentru cladirile noi. Datorita unei game variate de tencuiala de tot felul, puteti alege de asemenea, si o tehnologie foarte avansata in crearea modelelor perfecte pentru proiecte comerciale, rezidentiale cat si pentru cladirile normale ori din clasa business. Toate produsele de tencuiala decorativa sunt facute din materiale de cea mai buna calitate avand posibilitatea de a crea un design foarte detaliat care este dorit de foarte multi designeri sau arhitecti.

Specializarea in tencuiala decorativa presupune o varietate de lucrari, de la cele mai complicate pana la cele mai simple modele, datorita calitatii superioare a materialelor. Se utilizeaza o gama larga de modele din fibra de sticla realizata manual, cat si matrite din cauciuc siliconic. Gama cuprinde si coloane arhitecturale, precum si tavane din tencuiala, pentru extinderea spatiului locativ. Modelele traditionale europene ofera o posibilitate nelimitata de a alege design-ul dorit, conform cerintelor cerintele dumneavoastra si va puteti obtine, dupa caz, un aspect mai vechi sau mai contemporan. Tencuiala decorativa poate fi modelata in orice forma imaginabila si este ideala pentru casa dumneavoastra. Fie ca vorbim de interior sau exterior aceasta poate oferi casei un look deosebit despre care toti va vor intreba „cum se poate?”. Desigur pentru toate acestea trebuie o mana de specialist care sa se ocupe chiar si de cele mai mici detalii.
 
De tinut minte este ca nu se folosesc instrumente sau recipiente ruginite sau care pot schimba culoarea produsului. Nu se amesteca tencuiala cu pigmenti, mortare sau rasini si chiar cu alte tencuieli. Incaperea trebuie aerisita pentru ca tencuiala sa se usuce cat mai repede. Atentie, trebuie evitata uscarea prematura a acesteia.