Despre oxigenarea celulara

Atunci cand ne imbolnavim trupul nostru practic ne transmite un mesaj, iar acesta se refera la faptul ca nu avem un stil de viata sanatos. Faptul ca nu mancam atunci cand trebuie, adica dimineata la pranz si seara, cu mici gustari intre mese, faptul ca nu facem fata stresului zilnic, ca nu ne hidratam corespunzator, toate acestea si factorii exteriori noua, precum poluarile de toate tipurile existente in jur, ne fac sa devenim slabiti, vulnerabili si lipsiti de viata.

Cand ne imbolnavim trupul nostru practic cedeaza, el are sistemul imunitar la pamant si nu se mai poate proteja, ceea ce ne arata intr-un fel sau altul ca am gresit cu sarcina de a-i purta de grija. Cand dam gres nu putem decat sa actionam cu toate masurile de precautie necesare pentru a reveni la normalitate si astfel putem apela la oxigenare celulara, un produs cat si o tehnica de sanatate care ne ajuta sa ne refacem. Celulele din organismul nostru au nevoie de aer, au nevoie sa respire, ele fiind foarte active. V-ati imaginat vreodata ca celulele din corpul nostru lucreaza zi si noapte la protectie? O celula sanatoasa care isi face treaba este capabila de a respinge factorii negativi din organismul nostru, impliciti substantele care nu sunt bune. In momentul in care celulele nu mai sunt atat de sanatoase ele esueaza in a-si face treaba, iar lipsa de oxigenare celularara nu face decat sa ne afecteze tot mai mult. Enzimele de pilda au capacitatea de a prelua oxigenul in stare pura din sange si de a-l transporta catre celulele care au nevoie, pentru a putea fi reparate. Astfel actioneaza oxigenarea celulara la nivelul organismului, ajuta la reparare, la functionalitatea celulelor afectate, insa acestea sunt elimintate pentru ca restul sa fie regenerate.

Totusi nu este suficient ca organismul sa isi faca treaba singur, el mai are nevoie si de ajutor pe care il putem oferi prin intermediul unei alimentatii sanatoase.