Jucariile interactive si rolul lor

Jucariile interactive sunt instrumente importante de invatare pentru copii. Jucariile interactive va vor incuraja copilul sa invete, sa faca miscare si, nu in ultimul rand, sa se distreze! O jucarie interactiva il va indemna pe cel mic sa comunice, sa socializeze si sa inteleaga lumea din jurul lui. Magazinele de jucarii propun numeroase modele de jucarii interactive, de la jucarii din plus, la papusi interactive, masini cu telecomanda etc.

Fie ca este vorba de o jucarie interactiva sau de orice alta jucarie obisnuita, este important sa faceti alegerea tinand cont de varsta celui mic. O jucarie nepotrivita varstei poate duce la accidente cu urmari grave.

Jucarii interactive potrivite fiecarei varste

Copii cu varsta de 2-3 ani incep sa se joace imitand actiunile adultilor din jurul lor. De aceea, ei vor agrea jucariile care scot sunete reale, precum un telefon de jucarie sau papusi care vorbesc.
Un baiat poate folosi camionul de jucarie pentru a aduna nisip, in timp ce o fata ar putea pretinde ca hraneste sau adoarme papusa.

La varsta de 4-5 ani exista o explozie enorma in procesul de invatare si este un moment bun de a cumpara copiilor jucarii educative si jucarii  interactive.

La varsta de 6-7 ani copiii incep sa isi dezvolte propriile interese. Unii copii prefera experimente stiintifice sau masinile cu telecomanda, altii sa confectioneze hainute sau bijuterii, sau se joaca cu papusile.

Parintii aflati in cautarea de jucarii interactive pentru micutii lor pot consulta ofertele magazinelor online, intrucat vor beneficia de numeroase promotii, precum si de jucarii de colectie, la preturi avantajoase. Avantajul de a cumpara online consta in faptul ca ai la dispozitie o gama variata de produse de unde poti alege in liniste, din confortul propriei locuinte.

Magazinele online de jucarii sunt accesibile oricui, iar gamele de jucarii propuse sunt repartizate pe grupe de varste si categorii. Usor de accesat, cu preturi discount si cu cele mai noi aparitii in materie de jucarii interactive, magazinele online sunt alegerea perfecta pentru parintii foarte ocupati si nu numai. Atentie insa la magazinul ales si la modalitatile de plata. Internetul nu este sigur si poti cade in capcana lui. Informeaza-te asupra magazinului de jucarii de unde vrei sa comanzi, cere recomandari si ulterior achizitioneaza. Un magazin trebuie sa inspire incredere si sa te asigure, inca de la inceput, de transparenta si seriozitate.