Opt Modele de Tricouri Barbati pe care trebuie sa le ai in Garderoba de Vara

Tricouri barbati sunt unul dintre acele elemente de fashion comfortabile si usor de purtat, cu care nu poti sa dai gres, Dar uneori char si cei mai nepasatori barbati (in materie de fashion) se plictisesc de acelasi model de tricou. Dar viata nu trebuie sa fie plictisitoare deloc, asadar iata opt modele de tricouri barbati pe care trebuie sa le ai pentru a impresiona “audienta”.

Tricouri barbati cu modele grafice mari si colorate sunt mereu la moda si le poti purta atunci cand vrei sa transmiti un mesaj sau sa obtii o anumita stare de spirit. Joaca-te cu culorile si invata semnificatia lor.

Daca esti pasionat de un anume sport sau alta activitate, asigura-te ca ai in dulap tricouri barbati cu imprimeurile adecvate. De exemplu, un pasionat al imaginilor meme, care inca sunt la mare cautare pe internet, poate sa poarte unul dintre graficele de baza, precum “derp face”. Daca sti genul relaxat incearca un “keep calm” si continua fraza cu un mesaj personalizat.

Dungi si iar dungi sunt unul dintre cele mai apreciate imprimeuri pentru tricouri barbati si pe buna dreptate: cine nu ar vrea sa se gandeasca la mare si la vacanta de fiecare data cand se imbraca? Daca nu esti impacat cu gandul, apeleaza la tricouri cu dungi late, in culori total diferite de clasicul alb-albastru pentru tricourile tale.
Tricouri barbati moderne, cu decolteu in V poate nu sunt foarte barbatesti, insa sunt foarte utile atunci cand vrei sa impresionezi fetele cu pectoralii tai. Uni sau imprimate cu imagini, acest tip de tricouri nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta, chiar daca nu esti un impatimit al acestui stil. Poate gasesti pe cineva care sa arate mai bine in acest tricou, daca intelegi ce vreau sa spun, asadar nu il exclude din garderoba. Printre toate aceste tricouri trebuie sa se gaseasca si cateva tricouri cu imprimeuri smart-funny, precum o cravata stramba ori un set de nasturi falsi. Acestea pot sa aduca un zambet pe fata unui profesor, fara sa te faca sa ajungi de partea cealalta a usii de examen.

Tricourile barbati tip polo sunt probabil destul de oldie, dar raman goldie, asadar cumpara-ti cateva bucati de la www.ppt.ro daca nu ai inca un astfel de tricou. Lungimea manecii complimenteaza muschii, chiar si in cazul barbatilor care nu merg la sala prea des, iar gulerul cuminte transmite intotdeauna mesajul pe care vrei sa il transmita, atat doamnelor, cat si barbatilor.
Un tricou simplu, alb sau gri, este de asemenea unul dintre must-have-urile oricarui sezon, in materie de tricouri barbati fiindca se pot asorta la aproape orice. Cel mai important, tricourile simple, de calitate, pot fi purtate pe sub un sacou pentru un look casual-smart.