Idei inovatoare in materie de moda 2015

Cand ne gandim la fashion, ne gandim in special la ceea ce se poarta. Unii insa nu se impaca deloc cu tendintele in moda, motiv pentru care adopta exact ceea ce le vine bine si ceea ce le place. Dar acesta aspect nu este decat un motiv in plus de bucurie, deoarece astfel s-au nascut multi designeri: din nemultumirea fata de oferta actuala sau a timpurilor lor, in materie de moda.

Si cum de cele mai multe ori marii designeri se nasc din aceste nevoi, de a avea ceva in plus, moda, cat si intregul fashion, ne dicteaza existenta si modul de a gandi.

Tendintele nu difera cu mult insa in acest domeniu amplu si pretentios nu trebuie sa ai decat o idee inovatoare, sa vii cu un plus, oricat de mic ar fi el si sa iti dai seama ce conteaza si ce place sau mai bine zis - ce prinde la public. O idee inovatoare in aceasta vara este reprezentata de arta culinara asezata pe haine.

Nu este nici un secret faptul ca atat fructele cat si florile sunt extrem de apreciate pe haine si cu siguranta ele au devenit un accesoriu de nelipsit in ceea ce privesc bijuteriile. De exemplu ideile inovatoare ale anului 2015 includ imprimeuri cu cirese, pe rochii retro, cu pantofi asortati, cu accesrii pe masura, iar daca florile mari si banale au fost pana acum la moda, fashionul din vara asta dicteaza in frunte cu florile de camp, indeosebi margaretele sau chiar floricele acelea mici care fac viata marunta dar frumoasa. Mai multe detalii gasiti pe un site de moda.

Din cate se poate observa in noile tendinte ale anului cu pricina, la moda sunt si imprimeurile cu felii de pepene, cu forme culinare, inghetata sau bomboane, tot ceea ce inseamna dulce si adorabil. Iar daca va ganditi la patratele - nu uitati ca acestea pot fi combinate cu dungi tot timpul.