Sucurile naturale si importanta lor

Care sunt primele cuvinte pe care le aud cand intru intr-un fast-food pe langa ‘buna ziua’? Va zic eu: ‘cola, fanta sau sprite?’ Si numai aceasta insiruire de cuvinte ma face sa realizez cat de putin le pasa oamenilor de sanatatea lor. Explicatia e foarte simpla. In magazine si localuri se promoveaza produsele care sunt cele mai cautate de popultie.

Din moment ce un fresh de portocale spre exemplu costa enorm de mult si se gaseste destul de greu, este clar ca majoritatea oamenilor prefera sucurile nesanatoase. Dar ce beneficii ai dintr-o sticla de Cola? Dormi mai prost, cafeina iti face rau, la fel ca si acidul care dauneaza digestiei si stomacului. Ca sa nu mai zic de absenta vitaminelor de orice fel. Si totusi, toti prefera sa-si faca rau singuri si cu buna stiinta in loc sa opteze pentru cateva fructe din care va iesi o cantitate mai mare de suc l un pret mai ieftin. In plus, aceasta cantitate va veni la pachet cu o droaie de subtante numai bune pentru organism.

Deci in concluzie ar trebui sa fim cu totii mai atenti la ce consumam. Pe langa asta, sucurile naturale au un gust mult mai savuros decat niste apa amestecata cu chimicale, sa fim sincer. Fiecare aroma este mai intensa si mai placuta pentru papilele gustative ale omului si daca ti le faci acasa, poti descoperi niste combinatii foarte interesante si sanatoase.